Elovalasztas Eredmeny - A Fidesznek az elÅ‘választás eredménye is az mutatja, hogy : 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget.

214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . Megkezdődött az urnák megnyitása és a szavazatok megszámlálása. 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) .

Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, ma (szerdán) kezdték el összeszámolni a szavazatokat. ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett
ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett from hirtv.hu
12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, ma (szerdán) kezdték el összeszámolni a szavazatokat. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . Az utolsó körzetek eredményei érkeznek, most már csak az a kérdés, mennyivel húz el riválisai előtt dobrev klára és a dk. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: A csütörtök koradélutáni adatok alapján a jobbik és a dk vitte a szavazatok többségét békésben. Megkezdődött az urnák megnyitása és a szavazatok megszámlálása.

Az utolsó körzetek eredményei érkeznek, most már csak az a kérdés, mennyivel húz el riválisai előtt dobrev klára és a dk.

És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Megkezdődött az urnák megnyitása és a szavazatok megszámlálása. Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . Az utolsó körzetek eredményei érkeznek, most már csak az a kérdés, mennyivel húz el riválisai előtt dobrev klára és a dk. A csütörtök koradélutáni adatok alapján a jobbik és a dk vitte a szavazatok többségét békésben. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, ma (szerdán) kezdték el összeszámolni a szavazatokat. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem .

12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. Megkezdődött az urnák megnyitása és a szavazatok megszámlálása. A csütörtök koradélutáni adatok alapján a jobbik és a dk vitte a szavazatok többségét békésben. Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak .

214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett
ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett from hirtv.hu
Megkezdődött az urnák megnyitása és a szavazatok megszámlálása. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: A csütörtök koradélutáni adatok alapján a jobbik és a dk vitte a szavazatok többségét békésben. Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, ma (szerdán) kezdték el összeszámolni a szavazatokat. 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Az utolsó körzetek eredményei érkeznek, most már csak az a kérdés, mennyivel húz el riválisai előtt dobrev klára és a dk. Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) .

Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, ma (szerdán) kezdték el összeszámolni a szavazatokat.

A csütörtök koradélutáni adatok alapján a jobbik és a dk vitte a szavazatok többségét békésben. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, ma (szerdán) kezdték el összeszámolni a szavazatokat. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . Megkezdődött az urnák megnyitása és a szavazatok megszámlálása. Az utolsó körzetek eredményei érkeznek, most már csak az a kérdés, mennyivel húz el riválisai előtt dobrev klára és a dk.

Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, ma (szerdán) kezdték el összeszámolni a szavazatokat. 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem .

214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: A Fidesznek az elÅ'választás eredménye is az mutatja, hogy
A Fidesznek az elÅ'választás eredménye is az mutatja, hogy from civilhetes.net
214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, ma (szerdán) kezdték el összeszámolni a szavazatokat. 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . A csütörtök koradélutáni adatok alapján a jobbik és a dk vitte a szavazatok többségét békésben. Az utolsó körzetek eredményei érkeznek, most már csak az a kérdés, mennyivel húz el riválisai előtt dobrev klára és a dk. Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) .

Megkezdődött az urnák megnyitása és a szavazatok megszámlálása.

Megkezdődött az urnák megnyitása és a szavazatok megszámlálása. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, ma (szerdán) kezdték el összeszámolni a szavazatokat. 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: Az utolsó körzetek eredményei érkeznek, most már csak az a kérdés, mennyivel húz el riválisai előtt dobrev klára és a dk. Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . A csütörtök koradélutáni adatok alapján a jobbik és a dk vitte a szavazatok többségét békésben.

Elovalasztas Eredmeny - A Fidesznek az elÅ'választás eredménye is az mutatja, hogy : 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget.. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: A csütörtök koradélutáni adatok alapján a jobbik és a dk vitte a szavazatok többségét békésben. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Megkezdődött az urnák megnyitása és a szavazatok megszámlálása.